Uncategorized

Så starter jeg igen!

Jeg har prøvet mange gang at starte en blog igen, efter jeg sluttede med It’s Killing Me i… det må være 2010. Og jeg har aldrig rigtig kunne finde det rigtige. Og så synes jeg ikke at der har været noget at skrive om?

Men jeg savner det alt for meget, og nu er jeg lidt ligeglad med, hvor mange der læser min blog, jeg har bare brug for at lave et eller andet og dele lidt af min hverdag med hvem der end gider at læse med.

Jeg sidder i øjeblikket i den uheldige situation at være fritstillet og skal lede efter arbejde. Mens jeg gør det, har jeg heldigvis fundet et sted jeg kan være frivillig og så må det her ‘blogging’ også komme ind – jeg har jo tid til alt muligt nu 🙂

Bloggerverdenen er en helt anden end da var dengang jeg startede. Dengang var der mere fokus på at lave designet selv og at kode det meste selv. Jeg tror ikke der er særlig mange der gør det her i 2015. Og jeg savner lidt den verden. Men tingene udvikler sig jo hele tiden, og nu er der mere fokus på billeder.. Men jeg håber at kunne gøre tingene lidt anderledes. Lidt af hvert.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.