eBay

eBay: Min erfaring – Jessup Børster

Jeg har altid været imponeret over alt det man kunne få på eBay. Makeup, tilbehør, akryl holdere og så var min næste ‘obsession’ udvalget af børster. Men for første gang har jeg har haft en dårlig erfaring, og jeg må indrømme at jeg ikke længere føler at jeg kan stole på sælgere fra især Kina.

Og nu skal i høre hvorfor. Fordi der er nogle der sidder derovre, og har mange brugernavne, men egentlig er den samme person. Jeg har ikke hørt nogen haft dette problem før, men jeg fandt ud af det på den hårde måde.

Jeg startede med at købe nogle Jessup børster. Jeg synes selv jeg lavede min research og fandt børsterne gennem en blogger, der havde anmeldt dem. Og så burde man jo tror at det var en sælger man kunne stole på? Åbenbart ikke…

Til at starte med synes jeg der var utrolig lang leveringstid, men accepterede det. Men da jeg 3-4 dage efter anslået tidspunkt for levering er overskredet, kontakter sælger og siger at jeg endnu ikke har fået varen og gerne vil have pengene tilbage. Kort tid efter får jeg bare besked om, at jeg skal vente, fordi de har oplevet at den har været længere tid om at komme, eller at den faktisk ligger på posthuset (nu ved jeg godt at Post Danmark ikke er de hurtigste, men de fortæller sgu når der ligger en pakke til en på det nærmeste posthus – det skal de da have).

Anyway, efter jeg fortæller sælger at den ikke ligger på posthuset, vil sælger vil gerne prøve at sende det igen (tror ikke engang de har sendt en pakke den første gang, for at være ærlig), og sad i går, 3 uger efter min klage, og havde stadig ikke fået noget og nu var jeg træt af ham/hende. Jeg fik eBay indover og fik mine penge tilbage.

Jeg sidder så med det problem, at jeg efter jeg købte børsterne og ville have noget andet. Købte det hos en anden sælger. Min mistanke om at første sælger ville snyde mig, blev forstærket af deres “køber-anmeldelser”, og der står præcis det samme, og jeg tænker bare “fuck, jeg får ikke den her pakke heller, gør jeg??” – jeg venter stadig, men her har han noget tid at løbe på endnu.

Men jeg vil jo have de pokkers børster fra Jessup… Og finder det hos en anden sælger, med rimelig gode anmeldelser. Hvad jeg så bemærker, da jeg skulle til at betale, at beløbsmodtageren er den samme. Jeg genkender navnet og tjekker hurtigt min mail. Gæt hvad man finder? Kvitteringen på den første bestilling børster, hvor beløbsmodtager er den samme.

Jeg vil nu sige at jeg er meget forsigtig når det kommer til at bestille på eBay, men har godt nok aldrig været ude for det her (selvom jeg nok altid har haft det på fornemmelsen, for at være ærlig). Her er vi så heldige at eBay er hurtige om at komme ind i sagen og altid er på købers side, så jeg fik jo som sagt mine penge refunderet (med svaret: We didn’t receive valid tracking information from the seller), men jeg er bange for at jeg bliver nødt til at gøre det samme med 2. bestilling – fra hvad der egentlig er samme sælger.

Jeg endte med i morges at købe børsterne på Amazon, og det ser ‘desværre’ ud til at de bliver sendt fra USA? Hvis bare Amazon ville gøre det mere tydeligt hvor sælger kom fra. Men håber ikke tolden kommer på, selvom der stod at der ikke ville komme noget. Hvem ved, har før bestilt børster, hvor jeg måtte betale told (heldigvis havde jeg bestilt på feelunique, hvor jeg ved at de dækker tolden, hvis det sker!). Fordi børster ser meget farlige ud 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.