Anbefalinger, Favoritter

Favorit vloggere

Jeg er begyndt at se meget mere youtube, selvom jeg ikke burde, da jeg burde søge arbejde, men hvad skal man ellers få tiden til at gå med mens man søger alle job-sider tyndt for noget jeg føler mig kvalificeret til.

Samtidig med at jeg ser meget beauty, så er der også et par vloggere jeg følger. Jeg kan faktisk godt huske hvem jeg fulgte først. Eller. 2 af dem. Og det var MattnKayleigh og itsJudysLife.

Men der er mange andre rigtig gode. Og det er så underligt at man følger med i andres liv og ser frem til at se hvad de har lavet den næste dag? Min mor rynker i hvert fald på brynene, men har da set hende kigge lidt når jeg ser tsJudysLife.

Selvom mange af dem har børn, så er det alligevel sjovt at følge. Jeg vil komme med mine anbefalinger / dem jeg ser og måske er det nogen du også vil finde interessante (hvis du er altså er til sådan noget):

Jeg ved ikke om i kan bruge det til noget, men synes jeg ville dele det 🙂 Jeg synes ikke jeg hører mange danskere snakke om at de følger nogle vloggere på youtube, føler mig helt palle alene i den der af youtube-verdenen.. Jeg ser nok også mere youtube end den normale, eller er det bare mig der ikke hører efter? 😉

Jeg ville aldrig selv kunne vlogge. Folk kigger jo underligt på en. Og det er nok mere udbredt i USA og England at gøre det. Men måske er det langsomt ved at snige sig til Danmark? Ville stadig synes det var underligt at snakke til et kamera i offentligheden, haha.

4 Comments to “Favorit vloggere”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.