Mit liv

Mit første arbejde gjorde mig til shopaholic

Der skulle gå lang tid før jeg fik mit første arbejde. Og det var ikke fordi jeg ikke havde prøvet. Jeg havde i løbet af 3.g sendt mange ansøgninger, fordi jeg i mit hoved så mig selv tage et sabatår. Det blev desværre ikke sådan for mig, jeg måtte indse at jeg måtte kigge efter noget. Valgte en uddannelse jeg egentlig ikke ville og endte alligevel med kontanthjælp et lille halvt år, før jeg skulle starte på uddannelsen.

Jeg tog 1. semester. Det var faktisk spændende, og jeg tænkte at det måske kunne være at det var noget for mig. Men da vi så skulle ud i praktik gik det hurtigt op for mig, at det ikke var noget for mig. Børnene var søde og de andre pædagoger var også søge, intet galt der. Det var bare ikke noget jeg kunne se mig selv lave.

Jeg var heldig at i min sommerferie efter 1. semester blev ansat som piccoline i det firma min mor arbejdede. Jeg var rigtig heldig faktisk og det var held i uheld. Jeg elskede det, det gav mig noget at lave, selvom det kun var 1-2 dage om ugen.

Kort efter startede jeg i praktik og fra første dag var jeg desperat efter at kunne få flere timer fra arbejdet, så jeg kunne stoppe uddannelsen, men stadig ikke også skulle på kontanthjælp. Jeg ved ikke hvordan det skete, men jeg fik flere timer og fik samtidig også mange flere arbejdsopgaver. Jeg er evig taknemlig overfor ham som gav mig chancen.

Mere i løn betød også at jeg kunne shoppe mere. Det har aldrig været noget der har været muligt for mig og pludselig gik jeg amok. På 1 år blev det rigtig slemt, fordi der var jo så mange ting jeg kunne købe lige pludselig? Og det gjorde mig glad, men mistede jo også hurtigt interessen for de ting. Sådan er det vel med shopaholic.

Jeg har lang tid været klar over at det nok var der problemet var, men det var jo bare 100 kr. der og 200 kr. her, men det løber altså op i rimelig meget. Jeg har dog aldrig på noget som helst tidspunkt brugt penge jeg ikke har.

Men nu hvor jeg har mistet mit arbejde, må jeg ændre mig. Og det er jo ikke fordi jeg mangler noget. Det gør jeg virkelig ikke. Så nu må jeg få brugt noget af alt det makeup og parfume jeg har fået købt og få slidt alt det tøj jeg har købt.

Jeg ved ikke hvad pointen med det her er, har bare brug for at få skrevet noget ned.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.