Mit liv, Tag

The Power of Makeup?

DSC00470 DSC00476

Jeg er en full-coverage type, alt skal dækkes, fordi jeg har meget rødme i ruden og meget mørke rander under øjnene (har bare tynd hud, bruger øjencreme hver aften, det er kun blevet en smule bedre), men igen, kan sagtens gå udenfor uden foundation + concealer, jeg vil dog gerne have mascara på, men der kunne man jo vælge en brun – har faktisk en fra Benefit jeg nok skulle begynde at bruge og så gå uden foundation det meste af tiden?

Jeg ville dog ikke gå uden makeup hvis jeg fx. skulle på arbejde, fordi jeg synes man skal se præsentabel ud, men det er jo ikke nødvendigvis “a full face of makeup”.

Men som jeg har skrevet tidligere, så er makeup sjovt. Og som min hudlæge så pænt sagde det: at man endelig ikke føler sig tvunget til at gå med makeup, at man faktisk har et valg nu.

De sidste 2 måneder har jeg faktisk det meste af tiden gået uden noget, bare af ren dovenskab. Så det sker også. Det er ikke fordi det som sådan er hårdt at tage makeup på, det er bare mange skridt, hvor man nogle gange tænker at man hellere vil have mere tid til noget andet?

2 Comments to “The Power of Makeup?”

 1. Du er rigtig dygtig til at ligge make-up! Ingen tvivl om det! Men hold da op hvor kan jeg helt klart bedst lide det uden din ‘full-face’ make up! Du har da de skønneste fregner! Dem kan jeg slet ikke forstå at du vil dække 🙂

  Simone
  Microcut.dk

  Reply
  1. Tusinde tak, Simone! 😀 Jeg ville også helst hvis jeg bare kunne tage lidt concealer på til at fjerne det mørke, og så lidt mascara 🙂 Jeg er også begyndt at gå efter noget mere naturligt, nu hvor jeg har brugt så lang tid på at få min hud pæn, så vil jeg sgu også gerne vise den! 😀

   Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.