Uncategorized

Får jeg lov til at skrive et indlæg nu?

Sidste gang jeg satte mig ned, og endelig havde tid til at skrive lidt, ville den ikke lade mig udgive det. Og glemte at gemme det. Så kan ikke engang skrive det igen.

Jeg føler at det er meget lang tid siden, men det er nok fordi det har været en lang uge. Siden vi skiftede til vintertid har jeg følt mig mere træt, og samtidig med at jeg lægger alt min energi i skole også, så er der ikke tid til særlig meget om aftenen og mange dage er jeg faktisk gået tidligt i seng.

De løj ikke da det sagde at det var et fuldtidsstudie. Jeg kan godt klare undervisningen, det er de ugentlige projekter + fremlæggelse, der virkelig tager al min energi. Der er lidt besvær med forståelsen af ordet “gruppearbejde” i min gruppe.

Men nu er der jo bloggertræf i morgen. Det helt vildt underligt at jeg skal tage alene afsted, finde nogen jeg ikke ved hvordan ser ud og så være sammen med dem en halv dag.. MEN jeg er ikke er sekund i tvivl om at alle er mega søde, så det skal nok blive en god dag 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.