Mit liv

Bloggertræf 2015

Bloggertræf i Odense, 31. oktober 2015
Bloggertræf i Odense, 31. oktober 2015

Siden der sidst var blevet holdt bloggertræf har jeg haft lyst til også at deltage. Det eneste problem jeg har haft er, at jeg ikke rigtig har haft en blog. Det har jeg så startet igen i år, fordi jeg simpelthen savner det så meget. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville deltage, også selvom det gjorde mig skide bange og angsten og stressen har sat sine spor på mit helbred, men jeg fortryder ikke at jeg tog afsted! Alle var simpelthen så søde og nemme at snakke med og Anne-Mette og Jeanette havde gjort det så godt!

Vi var først ude og spise, som i kan se her på billedet, blev det på Jensens Bøfhus. Al nervøsiteten forsvandt samtidig med sulten, og så var vi klar til at gå lidt rundt i byen. Jeg må indrømme at det nok har været lidt besværligt at få så mange mennesker rundt i de butikker vi nåede at komme forbi (Magasin, Søstrene Grene, Arnold Busck, Normal og The Body Shop) – sidstnævnte fik jeg måske købt lidt i, men de havde deres juleserier fremme og Anne-Mette og jeg var helt vilde med duften ‘Glazed Apple‘, hvor jeg fik købt body butter og håndcreme (og så en coconut edt spray, fordi jeg har ikke nok dufte i forvejen ;)). Jeg fik faktisk også købt noget i Søstrene Grene, men det var på stationen mens jeg ventede på mit tog 🙂

12142142_1506490612983615_2000745971_n

Vi blev færre og færre mennesker i løbet af dagen desværre, men det gjorde det også lidt nemmere at få snakket og finde et sted, hvor vi sluttede dagen. Vi havde næsten alle lyst til noget varmt, men da vi kom ind endte det med at alle købte kolde drikke. Jeg formåede at vælte den goodiebag vi havde fået tidligere, fordi jeg er så klodset, men da jeg kom hjem og fik kigget på alle de lækre ting, var intet heldigvis gået i stykker! Glæder mig til at vise jer alle de ting vi fik – jeg har endda allerede prøvet alle lakker (jep!) og er allerede positivt overrasket over By K. lakkerne. 🙂

Alt i alt en fantastisk dag (med gode minder) og hvis der bliver holdt Bloggertræf igen, så skal jeg med! Det var så rart er være blandt mennesker der vidste hvad det var at blogge og det gav mig endnu mere lyst til at blogge, også selvom jeg egentlig ikke har tid til det med skolen, men når man ser hvordan alle andre får det til at fungere, så bliver det nok ikke noget jeg stopper med!

11 Comments to “Bloggertræf 2015”

 1. GiZmoAMH

  Sikke dog et dejligt indlæg og jeg ELSKER den håndcreme vi fik købt. 😀 Så lækker en duft. Fortryder jeg ikke købte noget mere. *Hehe* Og jeg er rigtig glad for at du havde en dejlig dag. Jeg var virkelig glad for endelig at møde dig. 🙂 Har jeg haft lyst til længe. Så det ville da være dejligt hvis du kommer med igen næste gang. 😉

  Reply
  1. den blev i hvert fald hurtigt smidt i tasken, så jeg har den med mig konstant! og body butter brugte jeg samme aften 😀 den er simpelthen så lækker! tror jeg må købe en til før de forsvinder :O

   Jeg var også glad for endelig at møde dig 😀 det er godt nok lang tid vi har kendt hinanden over nettet også 🙂 så det var da kun på sin plads at vi endelig gjorde det 🙂 håber vi kan finde ud af noget næste år, ingen tvivl om at jeg skal med der! 😉

   Reply
 2. Det var virkelig hyggeligt at møde dig og tror vi alle var lidt nervøse til at starte med, men som du også skriver, så blev det meget nemmere efter/under maden, hvor man kunne snakke lidt og lytte når andre fortalte!

  Reply
 3. Det var virkelig hyggeligt at møde dig og tror vi alle var lidt nervøse til at starte med, men som du også skriver, så blev det meget nemmere efter/under maden, hvor man kunne snakke lidt og lytte når andre fortalte!

  Reply
  1. Jeg håber i hvert fald er det er noget der kan blive holdt hvert år, selvom jeg godt kan forestille mig hvor meget tid og energi det tager at stå for det 🙂 men det var skide hyggeligt og rigtig dejlig at møde dig også 🙂

   det var lidt overvældende, men i tog så godt imod mig, kom hjem og var træt, men rigtig glad 😀

   Reply
  1. Jeg håber i hvert fald er det er noget der kan blive holdt hvert år, selvom jeg godt kan forestille mig hvor meget tid og energi det tager at stå for det 🙂 men det var skide hyggeligt og rigtig dejlig at møde dig også 🙂

   det var lidt overvældende, men i tog så godt imod mig, kom hjem og var træt, men rigtig glad 😀

   Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.