Uncategorized

By K. Neglelakker | #Bloggertræf

IMG_1340 IMG_1344Vi fik jo som sagt en goodiebag og nu kan jeg så se, at vi alle ikke har fået de samme farver, hvilket jeg synes er godt! 🙂 Jeg har prøvet begge lakker nu, men besluttede mig for at beholde den der hedder Pull Up! (nr. 89) og jeg er forelsket i farven! Den er lilla, men uden at være for lilla (sådan en lilla farve, hvor man ikke behøver at tænke over hvad man tager på, fordi den er muted og passer til basically alt!).

De er meget nemme at påføre, tørrer hurtigt og så kommer der ingen ridser i – jeg brugte ikke engang topcoat og jeg plejer altid at skulle bruge topcoat, fordi ellers er der ridser i dagen efter (spørg mig ikke hvad jeg laver i søvne). Og så er de cruelty free, hvilket jo bare gør dem endnu bedre, ikk? 🙂

Jeg tror faktisk at jeg har fundet mit nye favorit mærke. Nu hvor jeg er kommet hjem og kigger på den, så ser den nok lidt skidt ud (har kun haft den på 2 dage), men jeg er sikker på at det havde holdt meget godt med en topcoat! 🙂

… og jeg er stadig forelsket i farven! <3 har faktisk siddet lidt i dag og beundret det, mens jeg burde følge med i EØ, hehe

By K. er på facebook, du kan følge dem her!

sponsoreret indlæg

11 Comments to “By K. Neglelakker | #Bloggertræf”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.