Bloggertræf 2015, Haul, Mit liv

Tresemmé Oleo Radiance Shampoo, Balsam og Mist-spray | LuxPlus.dk

Det var lidt sjovt at se LuxPlus.dk også var med på listen, fra den goodiebag vi fik til bloggertræffet – dem kunne jeg nemlig genkende, af en helt speciel grund, og da jeg så så hvad de luhavde sponsoreret blev jeg helt vildt glad! 

Tresemmé Oleo Radiance Shampoo, Balsam og Mist-spray
Tresemmé Oleo Radiance Shampoo, Balsam og Mist-spray

Jeg har meget besvær med at finde produkter der fungerer til mit hår. Siden jeg var til frisøren i april i år, hvor jeg fik at vide at mit hår i høj grad manglede fugt, har jeg haft mere lyst til at bruge olier i mit hår og fugtgivende produkter til at vaske håret. Grunden til at jeg ikke brugte det før, var fordi jeg var bange for at mit hår ville se endnu mere fedtet ud, men det har faktisk reageret rigtig godt på det olie jeg nu har brugt.

Jeg har ekstremt kruset hår og det er som sagt svært at finde noget, der kan gøre det bare lidt bedre, så jeg har brug for mindre stylingprodukter (jeg har været igennem så mange af Matas’ mousse med stærkt hold). I går fik jeg så endelig prøvet disse produkter og HOLD NU OP, hvor blev mit hår blødt og jeg skulle faktisk ikke bruge særlig meget andet end Conditioning Mist til at style mit hår, så jeg er lykkelig over disse produkter!!

… og endnu mere, da jeg i dag er oppe i Waves og skal købe noget på apoteket, hvor jeg så smutter forbi The Body Shop (havde 50 kr. rabat + de gav en lille body butter, no judging), hvor hende der stod i butikken var helt vild med min hårfave, men hun mente åbenbart også at hun skulle røre det (sidste del sker ikke så tit), men det er nok en af de første gange hvor jeg synes det var helt OK :p

Både shampoo og balsam i serien dufter rigtig godt og det er som sagt en virkelig en god spray 🙂

Luxplus er på Facebook, hvor de tit opdaterer med lækre produkter og andre gode tilbud!

sponsoreret indlæg

3 Comments to “Tresemmé Oleo Radiance Shampoo, Balsam og Mist-spray | LuxPlus.dk”

 1. Har du prøvet oliekur? 🙂 Jeg bruger mandelolie fra apoteket (kun fordi jeg har fundet det der og ikke gad lede mere 😉 ) Så gennembløder jeg håret i olie, altså ikke så det drypper, men så det er helt blankt og fedtet… lader det sidde i et par timer (30min er vidst også godt nok) og så shampoo i og bagefter vand, så er det nemmest at få ud, mit hår elsker det… og er blevet så meget blødere af det, jeg har mishandlet mit hår en del, så det var virkelig stridt, nu er det lækkert igen 😉

  Reply
  1. det har jeg faktisk aldrig overvejet. men nu ved jeg da hvad jeg skal bruge alt min kokosolie til! 😀 det kan jo i hvert fald ikke skade.. og så dufter ens hår måske af kokos, og det er da heller ikke så slemt!

   Det må jeg sgu prøve, tak for tippet! 🙂

   Reply
   1. Synes i hvert fald det giver en masse fugt uden at klaske sammen 😉 Har dog ikke haft helt så god effekt af kokosolien, men måske det virker fantastisk i dit hår 🙂 Du må sige til, hvis du prøver 😀

    Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.