Anbefalinger, Bloggertræf 2015, Haul

MaxFactor Goodies | #Bloggertræf

Jeg ved ikke om alle indlæg de næste 2 uger kommer til at starte med “og så fik vi også…”, men altså, der var jo så mange lækre ting i det net fra bloggertræffet! 😀

IMG_1489

Det jeg nu vil skrive lidt om er mascara (vi fik også pincet og øjenvippebukker) fra MaxFactor. Jeg har en ynglings mascara fra MaxFactor, og havde godt bemærket at de havde fået en ny (den her), men havde netop købt en masse mascara’er og det er ikke lige fedt at have for mange af, da de bare ligger og bliver tørre.. MEN den her faldt sgu på et godt tidspunkt, fordi jeg står netop og skal have en ny mascara. Og den her er faktisk rigtig god. Jeg må dog indrømme at jeg kan lide Masterpiece volume mascara’en bedre, fordi den giver meget mere til vipperne – dog er det ikke så naturligt som den her er, og navnet velvet lyver ikke, vipperne er bløde.

IMG_1491 IMG_1490

Jeg kan dog lige lave en ekstra bemærkning her om, at den ikke er vandfast – det påstår den dog heller ikke at være, men nogle gange holder de godt alligevel, men den her smitter lidt af. 🙂

Øjenvippebukker bruger jeg ikke særlig tit, da jeg har lange vipper og det godt kan se lidt sjovt ud.. men jeg kommer nok til at bruge det alligevel 🙂 og en pincet kan man altid bruge, fordi de forsvinder sjovt nok altid hjemme hos mig (også selvom jeg bruger den alt for tit – dårlig vane).

sponsoreret indlæg

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.