Bloggertræf 2015

Wallstickerland.dk | #Bloggertræf

IMG_1594

Vi var så heldige at få et gavekort til Wallstickerland.dk til bloggertræffet. Jeg var lidt lang tid om at få bestilt et wallsticker, fordi jeg kunne simpelthen ikke beslutte mig! Der var så meget at vælge imellem. Og drømmen om at få et verdenskort blev erstattet af dette quote: IMG_1600

Selvom jeg har overvejet mange andre wallstickers end dette før jeg valgte at købe det, så irriterer det mig faktisk lidt at jeg ikke valgte et verdenskort. Men det kan vel altid komme senere. Det kommer helt an på, hvor nemt eller svært det bliver at få det op på min væg, selvom de skriver at deres wallstickers passer til de fleste typer vægge.

Og så kan jeg kan godt lide at de sender lidt sødt med, ved ikke om de gør det hver gang, men det er en lækker overraskelse og så gør det altså at man får lyst til at vælge dem næste gang jeg skal have en wallsticker, fordi det kommer jeg helt sikkert til at skulle have når jeg engang får lov til at flytte hjemmefra, hehe 🙂

Jeg ved dog ikke hvor jeg skal sætte det op endnu. Over mit spejl? Der kommer man jo forbi hver dag, tager jo næsten altid et mirrorselfie hver dag 😉

sponsoreret indlæg

One Comment to “Wallstickerland.dk | #Bloggertræf”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.