Haul

Søstrene Grene Duftlys

DSC00894edit

Jeg var i dag efter skole forbi Søstrene Grene. Jeg var egentlig derinde for at prøve at finde et vægur, men fandt ikke noget desværre – men jeg fandt dog det her. Og kunne næsten ikke beslutte mig. Jeg kan slet ikke sige nej til duftlys.. Tror det er en afhængighed? Men man bliver jo nødt til at prøve nogle forskellige mærker før man kan finde sit ynglings duftlys, ikk? 😉

DSC00897edit

Jeg tror faktisk det er meget nyt det med duftlys i Danmark? Altså, de har jo mange mærker i fx England og USA, også nogle jeg rigtig gerne vil prøve, men hvis man kan finde nogle i Danmark er det jo meget bedre. Jeg ved at Ikea har, og der får jeg altid et duftlys med hjem. Men det er jo ikke tit jeg kommer i Ikea. Men der er en Søstrene Grene tæt på, så det ville være rart hvis det var man skulle købe flere.

Lige nu kan jeg sige, at de ikke dufter så kraftigt som dem fra Bolsius, som jeg køber i Bilka, men nogle gange kan de også dufte så kraftigt så man får ondt i hovedet. Jeg tror at dem fra Søstrene Grene ville passe bedre til mindre rum, da lysene ikke er særlig store 🙂

DSC00898edit

De koster forresten 16,60 kr. og synes helt klart at det er noget at kigge på, hvis man kan lide duftlys. De har mange spændende dufte, som i kan se på billederne 🙂

One Comment to “Søstrene Grene Duftlys”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.