Bloggertræf 2015

Fischer Pure Nature, Afslappende UrteFodbad | #Bloggertræf

En af de ting jeg var rigtig spændt på at prøve fra vores goodiebag fra Bloggertræffet var denne pøse med salt og urter fra Fischer Pure Nature:

DSC00957Jeg putter normalt meget sæbe i mit fodbad, men denne gang ville jeg gerne prøve, hvordan det var uden, da der var så mange urter i denne pose, og at putte sæbe i ville jo bare ødelægge den sammensætning der var lavet.

DSC00956 DSC00959

Det var perfekt og det var simpelthen så lækkert og ja, det var faktisk afslappende! Jeg er dog lidt ærgerlig over at der kun var til en gang, men det var på den anden side også meget nemt at bruge når det kom i en pose og så skulle man ikke tænke så meget over, hvor meget der skulle i.

Men da mine fødder var helt tørre om aftenen da jeg skulle i seng, så var min fødder faktisk utrolig bløde, og det havde jeg slet ikke regnet med! Jeg tror jeg skal til at bruge salt i stedet for sæbe til mit fodbad, fordi det er meget bedre. Sæbe kan jo nemt udtørre, og det er ikke det man går efter når man tager fodbad, vel? 🙂

sponsoreret indlæg

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.