Bloggertræf 2015

Update på Wallsticker fra Wallstickerland

Jeg ville lige opdatere jer på det Wallsticker, fordi jeg ikke havde sat det op da jeg skrev indlægget. Jeg besluttede mig for at sætte det på min dør, da jeg slet ikke turde sætte det på min væg i frygt for alt det der kunne ske af fejl og hvor er jeg glad for at jeg satte det på min FLADE dør, fordi jeg lavede faktisk en fejl.. Men det kan man ikke se, pyh!

Skærmbillede 2015-11-16 kl. 12.58.01Jeg kan stadig godt lide det quote og elsker placeringen, selvom den jo for det meste kun bliver set af mig. 🙂

Næste gang skal jeg helt klart have et verdenskort, men det bliver når jeg har min egen lejlighed, hvor jeg håber der er flade vægge, men man ved aldrig.. 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.