Challenges

Eyebrows: The Challenge

Jeg har i flere år  haft en dårlig vane. Det er jo ikke fordi øjenbryn vokser så hurtigt. Men jeg har alligevel plukket få hår ud hver dag i mange år. Tjekker hver dag. Men der er jo ikke fordi jeg har brug for det. Tværtimod!

Det har altså efterladt mig med nogle dumme bryn. Jeg er ked af, at jeg i flere år har været klar over det, men har ikke kunne bryde vanen. Tror maks jeg har gået uden at plukke i én uge, og alle gangene har det været på grund af ferier. Og der er jo allerede der sket en forskel. Men så har jeg kedet mig og sidder igen med pincet og plukker.

ØV! Men nu skal det være slut. Resten af året, skal jeg ikke plukke mine øjenbryn, og så må jeg jo se, hvordan de ser ud der. Hvis det er helt slemt, så må min mor tage “mono-brynet”. Ville ønske jeg havde et eller andet serum, som jeg kunne bruge hver aften, men det har bare været for dyrt. Eller også er det noget jeg ikke rigtig har fokuseret på. Jeg har faktisk noget fra Mavala. Men synes ikke det har virket som ønsket.

Jeg er allerede nervøs, fordi jeg kan ikke engang finde ud af holde mig fra sukker mere end 2 dage. Altså.. Har en rygrad som en regnorm. Men det ville sgu også være noget jeg ville være skide stolt af, hvis det lykkedes! 🙂

indlægget indeholder affiliate links

3 Comments to “Eyebrows: The Challenge”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.