Mit liv

I actually liked school! // HGS Niels Brock

Nu er jeg snart færdig med HGS forløbet på Niels Brock, og jeg må sgu indrømme at jeg kommer til at savne det lidt. Måske ikke alt det rod der har været. Vi har mange gange haft rod med hensyn til undervisere. Men alt i alt har jeg været rigtig glad for at gå der, og jeg er faktisk rigtig stolt over, at jeg ikke har været totalt asocial, som jeg i hvert fald var, da jeg fik på gymnasiet. Meget er dog også sket de sidste 3 år, og jeg har lært utrolig meget om mig selv og oplevet lidt mere.

Jeg husker tydeligt at jeg har så bange den første da. Stod udenfor og skrev til en veninde og panikkede. Jeg blev ved med at fortælle mig selv, at det var jo bare 10 uger, ikk? Det kunne jeg jo godt klare?? Var nervøs for om jeg kunne finde der hvor man skulle salmes, om hvordan klassen ville være osv. Men allerede da jeg kom ind, blev jeg beroliget. Der stod en med et skilt, der fortalt hvor man skulle hen, og ellers gik de første dage faktisk nemt.

Jeg har været glad for undervisningen også. Jeg troede dog at jeg ville synes mest om afsætning, men endte faktisk med at elsker erhvervsøkonomi, og det er nok fordi jeg egentlig også elskede matematik i gymnasiet. Og selve undervisningsformen med projektfremlæggelser hver uge har ikke været slemt, og det har alt sammen været forberedelse til eksamen, hvilket jo er skide smart. Jeg er dog stadig nervøs (kryds fingre, hehe!). Jeg har dog glædet mig til at kunne være hjemme igen, fordi jeg stadig mener at jeg har nogle problemer, som jeg skal have mere tid til at fokusere på. Men nu har jeg det der skal til for at jeg kan søge elevplads, hvilket gør mig lidt mere rolig over fremtiden.

Lige nu vil jeg faktisk gerne fokusere på blogging, fordi det er noget jeg virkelig har savnet. Og jeg tror der er nogle fede muligheder i min fremtid. 10 uger kan ændre meget. Og troede ikke på dem, da de sagde at de ville gå hurtigt. Men det er de sgu.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.