Late Night Thoughts, Mit liv

10 Things To Do Before I Die // #LateNightThoughts

Der er bare så mange ting man drømmer om at kunne gøre, så nu hvor jeg stadig er lidt påvirket af en virkelig dårlig eksamen, så tænkte jeg at jeg ville lave en lille liste (der skal ikke være helt stille på bloggen jo!).

  1. Bo i et andet land: jeg har altid gerne ville bo i et andet land, og selvom jeg i mange år har drømt om USA, så tror jeg faktisk at England ville passe bedre til mig.
  2. Donere mit hår: ja, det har jeg faktisk overvejet. Jeg ved ikke hvad jeg vil med mit hår, så fordi jeg er usikker gør jeg intet. Hvem ved hvor langt hår jeg når at få, før jeg beslutter mig? Og så ville det være fedt hvis man kunne donere det.
  3. Få kørekort: det er åbenbart noget man skal, mens man er i gymnasiet, men når der ingen grund til at have et kørekort var, så har jeg valgt ikke at få mit. Har heller ikke råd. Men someday!
  4. Købe eget hus: lige nu virker det urealistisk for mig, men måske er det ikke det om et par år.
  5. Roadtrip gennem USA: hvilket jo først bliver når jeg har fået mit kørekort, men det skal jeg helt sikkert prøve
  6. Nytår i Australien: behøver jeg sige mere?
  7. Sove under åben himmel: helst med en kæreste, det kunne da være så romantisk. Og vi lader lige som om jeg ikke har brug for kontaktlinser eller briller her, ikk?
  8. Snakke med min far: … og fortælle ham, hvad han har gjort. ja, den er lidt underlig, men jeg har ikke snakket med min far i.. 8 år snart.. og jeg har nogle ting jeg gerne ville fortælle ham, selvom jeg har tilgivet ham (det bliver man nødt til, for at kunne komme videre).
  9. Rejse flere måneder ad gangen: bare have tiden til at kunne rejse væk.. Måske Australien? USA? Hvem ved?
  10. Få et arbejde, hvor det er muligt at arbejde hjemme: rimelig urealistisk, men man har lov at drømme. Jeg har altid gerne ville kunne arbejde hjemme. Hvis ikke være helt selvstændig?

Hvad vil du gerne prøve/opleve, før du dør? 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.