Rejser

Where Have I Been?

feriewe

Jeg ved ikke om der overhovedet var nogen der opdagede det, men jeg har jo været væk fra bloggen lidt tid. Det var fordi jeg var taget til Hurghada for at holde jul. Eller.. Det blev jo ikke til noget dernede, det var nemlig ren afslapning. Selvom det var “koldt” dernede, så har jeg da allerede fået rimelig meget sol, hvilket egentlig er lidt rart. Jeg kom hjem i går og jeg er sgu lidt forvirret, da det jo allerede er nytårsaften i morgen.

Jeg er glad for at jeg har taget beslutningen om at rejse væk, men tror jeg vælger et andet land næste år, hvis det overhovedet bliver til noget rejse næste år.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.