Mit liv

My New Year’s Eve!

Min nytårsaften var helt stille og rolig. Jeg må indrømme at jeg stadig ikke havde vænnet mit til at der ikke rigtig var noget jul. Intet tegn var der i butikkerne og jeg var forvirret. Men jeg startede dagen før med at lave ismassen, som jeg lod stå i køleskabet natten over. Jeg startede dagen med at lave kransekagemassen, satte den i køleskabet, og så lavede jeg isen og puttede i fryseren. Det var de ting jeg stod for. Jeg er ikke særlig god til at lave mad, hah.. Jeg fik min mor til at forme kransekagen og bage den.

Ellers så stod den på lakseroulade til forret, oksemørbrad med rodfrugter og glaserede gulerødder og ærter, og til dessert var det min pistacie is, med blåbær og hvad vi prøvede at få til at ligne chokoladepynt (fail, tror det var fordi det var hvid chokolade?).

Resten af aftenen var stille og rolig, vi fik irish coffee, så lidt fjernsyn og så gik aftenen egentlig meget hurtigt, og jeg gik tidligt i seng. Der var ikke nogle fulde mennesker eller noget uro (andet end fra naboerne, men det skal de have lov til jo!).

6 Comments to “My New Year’s Eve!”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.