Babadut.dk – Nøglesnor med tekst | #Bloggertræf

Dejligt minde at have fra Bloggertræffet. Jeg synes det var lidt sjovt at gå rundt med denne her noglesnor fra Babadut.dk, mens vi var ude og shoppe lidt i Odense. Tror i hvert fald vi fik nogle blikke… eller var det fordi vi gik så mange sammen? 😉

_DSC1836 kopi_DSC1838 kopi

Det er jo egentlig rigtig fint, noget jeg allerede har hængende, så jeg bliver mindet om det. Jeg er stadig rigtig glad for at jeg tog med til bloggertræffet og synes da selv at det har givet nogle venskaber. Og så har det givet mig mere blod på tanden med hensyn til at begynde at blogge seriøst igen. Fordi hvis så mange kunne få det til at fungere, så kan jeg da også! 🙂

(skrevet for 2 måneder siden)

sponsoreret indlæg

2 Replies to “Babadut.dk – Nøglesnor med tekst | #Bloggertræf”

  1. Det var så hyggeligt i Odense. Og hyggelugt amøbe dig.
    Jeg bruger min nøglesnor og er også vildt glad for den

  2. Det var så hyggeligt i Odense. Og hyggelugt amøbe dig.
    Jeg bruger min nøglesnor og er også vildt glad for den

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.