Bloggertræf 2015

Babadut.dk – Nøglesnor med tekst | #Bloggertræf

Dejligt minde at have fra Bloggertræffet. Jeg synes det var lidt sjovt at gå rundt med denne her noglesnor fra Babadut.dk, mens vi var ude og shoppe lidt i Odense. Tror i hvert fald vi fik nogle blikke… eller var det fordi vi gik så mange sammen? 😉

_DSC1836 kopi_DSC1838 kopi

Det er jo egentlig rigtig fint, noget jeg allerede har hængende, så jeg bliver mindet om det. Jeg er stadig rigtig glad for at jeg tog med til bloggertræffet og synes da selv at det har givet nogle venskaber. Og så har det givet mig mere blod på tanden med hensyn til at begynde at blogge seriøst igen. Fordi hvis så mange kunne få det til at fungere, så kan jeg da også! 🙂

(skrevet for 2 måneder siden)

sponsoreret indlæg

2 Comments to “Babadut.dk – Nøglesnor med tekst | #Bloggertræf”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.