Skønhed

Warmth // Makeup of the day

_DSC2007
_DSC2013 _DSC2012 _DSC2009 _DSC1992
Min første post på mit eget domæne! Jeg tog beslutningen i fredags og jeg har brug weekenden på at få det ordnet. Designet er på plads, jeg mangler bare nogle små ting, som jeg regner med at få gjort lidt senere på dagen – jeg ville bare gerne have et indlæg op, som en slags “launch” 1. februar, det synes jeg passede godt.

Det er et meget simpelt look, fordi det er det der passer bedst til mig synes jeg. Jeg har brugt min Too Faced ‘Natural Matte‘ palette, som jeg mange gange har det med at glemme. Jeg havde lyst til at bruge farven ‘Honey Butter’, men endte med at blende en hel masse farver sammen og så finde en shimmer øjenskygge i ‘In The Nude‘ paletten fra W7 (skulle minde om Naked 3 paletten). Jeg synes det passer ret godt til mine grønne øjne, så er tilfreds med resultatet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.