Skønhed

My Favorite Perfumes // Winter 2016

_DSC2018

 • La Vie Est Belle – Lancôme
  Jeg tror altid, at denne vil være min favorit parfume og jeg har mange gange fået komplimenter, når jeg har haft den på. Jeg forelskede mig i den, da jeg fik den som prøve fra Matas. Jeg var måske 1 år om at købe den, fordi det er en rimelig dyr parfume, og derfor har jeg også sparet meget på den. Men jeg elsker den simpelthen, kommer altid tilbage til den. Hvis du har Flowerbomb, så vil du sikkert ikke behøve at købe den her, da de minder meget om hinanden. Det er en sød, men varm duft. Jeg bliver virkelig helt glad indeni, når jeg dufter til den. Og så holder den længe.
 • Fame – Lady Gaga
  Det der først fangede mig ved denne parfume var at den var sort. Og jeg var i starten meget bange for at den ville farve tøjet, men der er ingen farve, når den faktisk kommer ud. Jeg synes der er noget specielt ved den, men stadig også en sød parfume, men igen også en varm base.
 • Red Musk – The Body Shop
  Jeg købe egentlig den her uden at have duftet til den. Men det er ikke noget jeg har fortrudt. Den er røget, og det lyder underligt, men en af tonerne hedder vist tobacco, men den er også krydret, og det elsker jeg. Igen også en varm duft – fornemmer i et mønster? Hehe
 • Amber Elixir – Oriflame
  Min første parfume, som jeg lidt efter den først var kommet frem. Fik den faktisk af min mor. Og det er så snart 6 år siden. Jeg har ikke været særlig gammel, så synes dengang at det var en meget voksen duft, men nu er jeg jo blevet lidt ældre, så for ikke særlig lang tid siden, tænkte jeg at jeg ville prøve den igen. Og jeg elsker den. Ved ikke hvad amber dufter af, men jeg elsker den. En sød, men musky perfume (efter hvad jeg kan læse mig frem til). Jeg ved ikke om de har den længere, men efter så lang tid holder den stadig, og dufter som den gjorde dengang jeg fik den.

Jeg er ikke god til at finde ud af, hvad parfume dufter af, men inden jeg køber parfumer, plejer jeg at tage et smut forbi Fragrantica, for at finde tonerne i parfumen, og så har de også anmeldelser, nogle gange fortæller de også parfumer der minder om den du søger på.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.