Skønhed

Vindueskarm // DIY

Jeg har længe været irriteret over, at vi ikke har vindueskarme her hvor vi bor. Vi har i et stykke tid overvejet at gøre det selv, og der kan man jo sætte en helt almindelig hylde op under vinduet, selvom der jo ikke er særlig meget plads. I min søgen efter de perfekte hylder fandt jeg et online byggemarked. Her faldt jeg over deres svævehylder, da jeg gerne vil have at der ikke skal være nogle hyldeknægte. Det er jo heller ikke fordi der skal stå særlig meget på. De er lidt over 20 cm bredde, det mener jeg selv er en god bredde.

Skærmbillede 2016-02-25 kl. 12.42.41

Det ser sådan her ud ved mange af vores vinduer. Jeg synes selv at det er så kedeligt, når man ikke kan have en blomst eller noget andet stående i vindueskarmen. Jeg drømmer selv om en dag at finde en lejlighed, der har vindueskarme. Drømmer egentlig om at komme til at bo tættere på København. Og hvis jeg ikke får vindueskarme, så drømmer jeg om at få store vinduer, næsten fra gulv til loft, men det får jeg nok aldrig. Det er selvfølgelig også noget man skal have tilladelse til, når vi nu bor til leje, men hvis jeg husker korrekt, havde de ikke noget imod det.

Det der er smart ved Dit Byggemarked er, at det netop er på internettet det hele sker. Der gør det jo meget nemmere, ikk? Jeg ville selv aldrig gå hen til et byggemarked, det er alt for rodet for mig og jeg kender ikke så meget til det egentlig, og så kan man sidde hjemme i fred og ro og finde ud af, om målene passer.

Så skal man bare spørge sig selv, om man ønsker en vindueskarm nok, fordi det kan godt blive lidt besværligt med så lidt plads. Ellers kan man jo sagtens bruge hylderne andre steder i lejligheden, jeg har fx ikke haft nogle hylder i lang tid, og nogle gange kunne jeg da godt savne at have lidt mere plads at stille ting på. Der kunne fx sidde nogle forskudt over mit skrivebord, så kunne jeg have lidt af det makeup og neglelak jeg bruger mest, eller nogle duftlys og en grøn plante.

Billede - DK (1)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.