Rejser

The Perfect Suitcase // Travel Vibes

Da jeg sidste år i oktober skulle til Manchester med en veninde, blev jeg nødt til at anskaffe mig en kabinekuffert, da vi havde valgt den billige løsning, fordi vi ville shoppe. Jeg have utrolig svært ved at finde en der så pæn ud, men også havde en pris jeg kunne acceptere. Jeg skal ud og rejse igen i maj, som bliver den sidste rejse for mig i et stykke tid, men nysgerrig som jeg er, ville se om jeg kunne finde en ny god kuffert, og der fandt jeg et kuffertudsalg. De har nogle rigtig lækre kufferter, og selvom man ikke hvert år lige går ud og køber en ny kuffert, så er det da værd at investere i en god én, ikk?

kuffert

Selvom jeg ikke var særlig glad for, at jeg nu skulle ud og have ny kuffert, så er jeg faktisk rigtig glad for det nu, fordi det tvinger lidt en til at pakke mindre. Jeg ender personligt altid med at tage meget mere med end jeg egentlig har brug for, og alligevel er jeg typen der altid glemmer nogle ting. Jeg har endda formået at glemme et par bukser og en bikini, men det er en anden historie. Jeg mener dog selv at jeg altid får det vigtigste med. Men igen, en mindre kuffert er bedre, ikke nok med at man ikke pakker for meget, men så har man også muligheden for at tage den med op i flyet, hvilket jo gør at man kommer hurtigere ud af lufthavnen og videre til hotellet – det fungerede i hvert fald rigtig godt til de 2 overnatninger vi havde i Manchester.

Billede - DK (1)

One Comment to “The Perfect Suitcase // Travel Vibes”

  1. Du har total ret i, at det ikke lige er noget man gør hvert år – altså går ud og køber en ny kuffert. Heldigvis er de nye kufferter efterhånden blevet en Nokia 3310 på hjul. De kan nærmest ikke smadres og kan have en levetid på mere end 8 år, hvis man passer på en 😀

    Reply

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.