Mit liv

Easy Lunch Plan!

Jeg har aldrig selv arbejdet i en virksomhed, der var så stor at der var en kantine. Men der er jo stadig muligheden for at få leveret mad billigt til medarbejderne. Inden jeg stoppede var den nye leder faktisk også igang med at få sat en frokostordning igang, fordi det er jo så meget nemmere end at skulle have madpakke med, og det bliver hurtigt det samme kedelige. Nu hvor jeg er ude og søge elevplads, så finder man ud af, hvor mange virksomheder der egentlig har sådan en frokostordning, og det er faktisk ikke så dyrt som man render rundt og tror. Mange virksomheder vælger at have egen kantine med kok ansat, andre kan få leveret maden, en type frokostordning som jeg har fundet hos Frokost+.

De har gjort det nemt og overskueligt at bestille, og så er det hele frisk og anrettet, klar til at spise. Det er sgu meget smart. De steder vi kiggede, der var det lidt mere besværligt. De tilbyder også så mange forskellige ting, at det intet problem er at gøre alle tilfredse. Jeg kan huske at der altid var nogen der var super glade for smørrebrød og jeg er egentlig ikke særlig vild med smørrebrød, så når vi skulle have frokost udefra, var det altid besværligt at være med. Det er jo ikke mange smørrebrødssteder, der også har salater, som lidt var mit eneste valg. Man ender med at føle sig lidt udenfor. Men her kan man jo helt selv vælge, hvordan man vil lave sin mad, fordi alle jo har forskellige måder de kan lide deres mad. Og de laver faktisk mere end frokost. Hvad med morgenmad, brunch, frisk frugt eller kage. Selvom jeg nu helst gerne vil være den der står for at bage en kage til mine kollegaer, så er det jo ikke altid man kan forudsige, hvornår hele arbejdspladsen får lyst til kage.

Jeg ved ikke om jeg kommer hen et sted, hvor de har frokostordning. Jeg synes nu det er meget smart, fordi jeg altid selv har skulle stå for frokost, og jeg føler mig tit ikke særlig inspireret til frokost, og det tror jeg ikke at jeg er alene om? 😉

Billede - DK (1)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.