Mode

For the colder months ❄️

Jeg tror virkelig på, at man skal købe noget til vinteren, når det ikke er vinter, ligesom jeg mener at man skal købe bikini eller badedragt, når det ikke er sommer. Alt er jo sat ned eller på udsalg. Det samme med jakker.
Jeg har aldrig rigtig følt det nødvendigt at have en jakke der bare kunne klare alt, fordi de for det meste også er rigtig grimme, og der vil jeg nok hellere have noget der er pænt, hvor jeg bare tager flere lag på. Fordi for det meste er der jo også koldt indenfor om vinteren, så det har passet mig fint. Men hvis man leder efter noget der kan holde til alt, selv de vilde minusgrader, som der nogle gange kan komme her i Danmark, så er Pajar jakker nok noget for dig.Skærmbillede 2016-03-20 kl. 16.22.31Du kender dem måske allerede. Ellers klik her for at se hele eshoes’ udvalg af jakkerne. Der er i hvert fald noget at spare, fordi de normalt ikke lige er noget man går hen og køber, uden at overveje om man virkelig har råd til at bruge så mange penge på en jakke, men jeg er helt sikker på, at det også er nogle jakker der kan holde flere år. Personligt er pengepungen der ikke for mig, men jeg er helt sikker på, at der er nogen der gerne vil bruge flere penge på kvalitet, noget der faktisk er varmt og også holder i et par år. Der er ikke noget værre end at fryse, det er virkelig noget af det værste.

Skærmbillede 2016-03-20 kl. 20.55.43

Billede - DK (1)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.