Uncategorized

Office Supplies // Whiteboards

Var det ikke noget med en god start på dit hjemmekontor? Hvis jeg nogensinde skulle have noget til et hjemmekontor, så skulle det være en whiteboard tavle, som jeg har fundet hos Just More. Det er jo så smart. Man kan skrive alt muligt ned, i stedet for at have post-its over det hele, fordi ja, jeg var vist nok den type, der på min plads på kontoret altid have gule sedler over det hele, og lad mig fortælle dig noget; det var ikke smart! Det er jo nemt lige at have skrevet et telefonnummer ned til en vigtig person, eller noget man skulle nå, eller hvad man end har af arbejde. Det behøver jo ikke at være en af de store, som de har flest af. oxgst_gr_1På mit tidligere arbejde havde vi whiteboards i mødelokalerne, hvilket nok også oftest er der man ser dem. De blev brugt både til at skrive på, men også til præsentationer, og jeg tror egentlig bare også at der er et hav af muligheder for brug af disse whiteboards, da de fås i meget forskellige typer og størrelser. Hos JustMore er det fint delt op i kategorier, der gør det overskueligt at finde det man leder efter. Jeg tror heller ikke at man finde en virksomhed uden et whiteboard, men tit ser man jo at man kommer til at skrive med de forkerte markers på dem, men der har JustMore også tilbehør til whiteboards, so man får de rigtige ting med, hvilket er super smart. Så er det op til en selv ikke at få byttet rundt i alle kontorartikelerne, og selvom det virker nemt, så har jeg erfaret at det kan være svært.

Skærmbillede 2016-03-20 kl. 20.55.43

Billede - DK (1)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.