Mit liv

My goals for the future //

Jeg vil prøve at gøre den her blog personlig. Jeg elsker stadig skønhed/makeup og vil rigtig gerne også kunne have det på bloggen, men jeg vil egentlig også gerne have et sted, hvor jeg kan skrive lange indlæg og få nogle tanker ud. Jeg kan aldrig holde det kort *hehe*

Jeg har for tiden tænkt meget over mine mål. Jeg har i mange år drømt om at kunne flytte hjemmefra, komme ud og rejse (om det så er alene) osv. Mit største mål har altid været at få en god uddannelse og efterfølgende et godt job. Jeg tænker at jeg jo allerede igang med, og nu hvor jeg ved jeg – mod min egen forventning – klarer mig super godt på arbejdet (som jo er en elevplads, så de forventer egentlig ikke meget af mig og jeg kunne ikke være mere stolt af mig selv). På det punkt ser jeg håb for fremtiden. Jeg drømmer om at kunne arbejde i udlandet, inden Brexit var England i tankerne, men hvem ved hvad der sker om 2 år.

Jeg har først nu lavet det til et mål at komme til USA, det er stadig noget jeg drømmer rigtig meget om. Jeg så gerne at det skete næste år, men så har jeg også drømmen om at kunne flytte hjemmefra, og det er jo økonomisk ikke muligt, hvis jeg så vil til USA, medmindre jeg virkelig skal leve som en fattig og spare alt hvad jeg kan op – dvs. intet til bare LIDT fornøjeelse, men det kan man jo ikke. Jeg er klar over at det koster meget, men jeg vil næsten sige at det er det hele værd. Selvom jeg er skide nærig og ikke vil bruge så meget på rejse, så kan det jo gøres billigt, så på det punkt er jeg ikke super bekymret. Men tro ikke at jeg skal sætte noget tidspunkt på, hvornår det mål/den drøm går i opfyldelse. Det skal nok ske.

Men jeg er sgu spændt på fremtiden. Hvis du sidste år fortalt mig, at jeg ville blive økonomielev, at jeg skulle til England 3 gange, at jeg skulle blive moster, at jeg ville komme til at styrketræne og løbe igen, så havde jeg grint af dig. Jeg vil dog lige nu fokusere meget på min elevplads, blive ved med at imponere mine kollegaer og min leder, og så kommer det andet nok. Jeg er positiv om fremtiden, og det har jeg faktisk aldrig været (men den kan vi tage på et andet tidspunkt).

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.