Motion

First run of the year

På vej hjem i toget diskuterede jeg meget med mig selv. Jeg har nytårsaften sat det som mål at løbe mere, men jeg havde på det tidspunkt ikke særlig meget motivation. Den kommer og går lidt, vil aldrig nogensinde tvinge mig selv til at løbe en tur, fordi så giver jeg bare ikke alt hvad jeg har. I morges følte jeg mig egentlig heller ikke særlig motiveret. Det er blevet så koldt at jeg skal have tæppe på om natten også, og om morgenen, når uret ringer klokken 5:20, er det heller ikke lige løb jeg har allermest lyst til. Men det havde været sådan en flot dag (og en god dag på arbejdet), at jeg bare blev nødt til det – også selvom det var i -6 grader. Jeg følte mig motiveret og så må man sgu gøre det. Små 4km blev det til. Igen var det ikke mine ben der ikke kunne følge med (styrketræning har fikset det), men jeg har været små-syg, og jeg kunne ikke rigtig synke ordenligt, så kunne ikke trække vejret som jeg skulle og så fik jeg sgu sidestik. Sker sjældent, men god vejrtrækning er vigtigt. Anyway. 4km er også flot. Det gør at jeg tror på at jeg sagtens kan nå mit mål om 5km fra sidste år.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.