Mode

Spring Feelings


Jeg sidder og kigger rundt på nettet efter noget fint tøj, som jeg nok alligevel ikke har råd til, men hvem kender ikke det med at sidde og “shoppe” på nettet, hvor man bare sidder og klikker ting ned i kurven og drømmer om, hvad man dog kunne få, hvis man bare liiige havde pengene? Det er hvad jeg har fået dagene i februar til at gå med. Jeg kigger for tiden meget rundt efter noget nyt til garderoben, ikke fordi jeg mangler det, meen.. det er altid rart med lidt nyt, især nu hvor det snart er forår. Så faldt jeg over den her brune taske på en side med designertøj fra Ganni. Jeg er nok lidt bange for farver, så hvis jeg nogensinde fik muligheden for at have det her outfit på, så ville jeg føle mig lidt utilpas. Jeg går jo efter det sikre, som er sort og hvis jeg går i andet, så er det en hvid top (mine kollegaer ville nok også blive chokeret, hvis jeg kom i andet end sort, grå eller hvid *haha*). Jeg har dog prøvet at lede efter nogle mørke toppe med lidt mønster på, men som ikke skaber alt for meget opmærksomhed. Jeg kan virkelig ikke lide at mit outfit sådan skaber opmærksomhed, synes det er nogle andre ting, der skaber opmærksomhed nok omkring mig, og det er også bare svært at have rød eller blå på, når det ikke rigtig passer til min hårfarve. En dyb blå og brun er dog altid et godt valg for mig, hvis der skal lidt farver på. Hvad med jer, skifter i lidt ud i garderoben når vi rammer en ny sæson?

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Profilart,
men alle holdninger er mine egne. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.