Hudpleje, Skønhed

L’Oréal Pure Clay Cleansing Gels

Når man ikke kan beslutte sig, så køber man alle. Er jeg den eneste der gør det? Vi kan vel næsten alle huske at maskerne kom ud først, og de virker til at være blevet et stort hit – jeg er selv helt forelsket i den røde red algae maske. Det var lidt et tilfælde at jeg fandt ud af at L’Oréal havde lavet de her cleansing gels, jeg var på jagt efter noget andet på nettet, men fandt dem her, dog meget dyre at få til Danmark, så var rigtig glad da jeg fandt ud af at vi har fået dem!! Jeg skulle jo selvfølgelig have den Red Algae, men da jeg stod i Matas kunne jeg lige pludselig ikke beslutte mig – samme problem som med maskerne – da de alle gør nogle forskellige ting. Det jeg godt kan lide ved dem er, at de er sæbefri, og sæbe udtørrer huden, og jeg har kombineret/fedtet hud, så jeg har ikke brug for at min hud bliver mere tør! Hvis jeg kan lide dem kommer de jo med i en månedsfavoritter, og så vil jeg ellers gå igang med at teste dem, hvis jeg ellers kan finde ud af hvilken jeg vil prøve først

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.