Sundhed

Snackmover Marts Box

Jeg er lidt gået væk fra alt det med skønhed, for at være ærlig. Jeg er begyndt at føle, at det er noget jeg bare gemmer mig bag. Selvfølgelig skal folk have lov til at gå med makeup, hvis det er det de vil. Jeg synes bare lidt at det begyndte at være en maske, jeg gik alt for meget op i, hvordan jeg så ud, begyndte at bekymre mig meget om, hvordan folk så mig, og jeg begyndte nok lidt at miste mig selv. Jeg ved ikke rigtig hvor jeg vil hen med det her, men… det er bare ikke rigtig noget jeg vil bruge penge på mere, og efter mange skuffelser med Goodiebox, meldte jeg mig fra i efteråret sidste år. Men jeg har lidt savnet at modtage nogle “goodies” hver måned, men det var egentlig helt tilfældigt at jeg faldt over Snackmover – det er vidst også meget nyt? Men sundhed er noget jeg begynder at gå meget op i, tænker mere over hvad jeg spiser, og så er jeg er laktoseintolerant. Har aldrig kigget meget på, hvad der var i de ting jeg spiste. Det gode ved Snackbox er, at de belønner dig når du anmelder produkterne. Det koster kun 189 kr. for abonnementet og jeg synes det er en rigtig god pris.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.