Anbefalinger

En tur i skoven

credit: http://naturibyen.com

Hvem har ikke prøvet som fodgænger næsten at bliver kørt ned af en der kommer drønende på sin cykel. Jeg har i hvert fald prøvet det nogle gange (han kom jo ud af det blå, jeg kigger jo selvfølgelig inden jeg går over en cykelsti!) og det er nogle gange lidt en kamp at komme over vejene i København, når du både skal holde øje med biler OG cykler – og det er jo ikke altid at cyklisterne faktisk overholder reglerne. Mange på mit arbejde tager cyklen, der er gjort meget ud af det i København, og det er nok også den bedste måde at komme rundt, selvom det for mig aldrig ville være min løsning, jeg er nok mest til at gå, men det er fordi jeg aldrig rigtig har følt mig sikker på en cykel. Jeg er hunderæd for at vælte, og de andre cyklister er jo bare ligeglad. Det er meget sådan en “mig først” mentalitet vi har i Danmark desværre, og der følger jeg ikke helt med. Men måske mountainbikes og en tur i skoven ville være en bedre idé 😅 Der må være en god skov eller noget, hvor det er mere passende med en mountainbike, det er i hvert fald det jeg havde tænkt mig at bruge det til, det er mere mig, og så bliver det også mere til min cardio til de gange jeg ikke lige føler for at løbe en tur.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.