Uncategorized

Lost In The Sky Photography

Kald mig underlig, men jeg er en sucker for solopgange og solnedgange og jeg har endeligt taget mig sammen og faktisk prøvet at gøre noget mere seriøst ud af min passion. Jeg elsker at tage billeder, det har jeg altid gjort. Og det har faktisk også i mange år været solnedgange der var det jeg tog flest billeder af. Det er simpelthen så flot, så simpelt er det. Men da jeg startede på min elevplads, og fik hvad jeg mener er Københavns bedste udsigt på Langelinie Allé, så blev jeg også helt pjattet med solopgangene. I september besluttede jeg mig for at oprette en Instagram til alle mine billeder (@lostintheskyphotography) og oprettede på samme tid også en Facebook. Jeg har ikke haft behovet for at dele mine billeder, da jeg ikke har været sikker på hvad “mit navn” skulle være. Men nu er det blevet til Lost In The Sky Photography. Selvom det ikke bliver til noget, så bliver jeg ved. Jeg ved endelig at jeg ikke er alene.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.