Skønhed

Beanies Flavour Coffee

Jeg er afhængig af kaffe, dem der kender mig ved det godt, jeg drikker rigtig meget kaffe – især når jeg er på arbejde, fordi jeg tager en kande med ind om morgenen. Jeg manglede instant coffee hjemme hos mig, og i stedet for at købe den jeg normalt køber, så faldt jeg over de her fra Beanies. Jeg har allerede drukket rigtig mange kopper af det, selvom jeg ikke er glad for for “besværligt” instant coffee er (brok brok, i know). Jeg valgte “cookie dough” og “irish cream“, men de har mange flere varianter, som jeg også tror jeg vil prøve. De dufter super godt, men det er faktisk sidstnævnte variant, som jeg er blevet mest glad for. De kan købes mange steder, men jeg købte dem i Bilka.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.