2018

L’Oréal Botanicals – Frizz Free – Fresh Care

Kan man se at jeg har købt disse produkter af 3 omgange og alle gange har glemt hvad jeg havde valgt? Men de fungerer stadig utrolig godt sammen. De lød jo åbenbart alle sammen som noget mit hår godt kunne have brug for. Mit hår er blevet den længde, hvor jeg hver dag er tæt på at bestille en tid til frisøren, fordi det måske bare ikke er meningen at mit hår skal være langt? Fordi hver gang det bliver langt, så bliver det umuligt, tungt, kruset, filtret og jeg kunne blive ved. Men efter jeg startede på de her produkter – som jeg for meget lang tid siden hørte meget godt om – så er jeg pludselig blevet gode venner med mit hår. Det er stadig kruset, tror aldrig jeg ville kunne slippe for det, men det er mere krøl i og mine krøller holder længere. Selv hvis du bare mener at dit hår har brug for fugt, ville jeg anbefale de her produkter. Jeg vil dog ikke i samme vask bruge både balsam og hårkur, det bliver alt for tungt. Men produkter der kan gøre mine krøller nemmere at håndtere er altid godt. Har endda komplimenter på mine krøller og ikke min hårfarve og det er satme lang tid siden det er sket.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.