2018, Mit liv

Når det hele falder på plads

Kender i det når det hele pludselig falder på plads? Jeg har haft en lidt hård start på oktober måned, indtil jeg fandt ud af at jeg nok bare havde brug for at tage mine vitaminer (vinterdepression sparker stadig min røv, men er ikke så træt som før), og så lige slappe lidt af. Men her for nogle dage siden synes jeg bare det hele faldt på plads. Måske også fordi jeg fik gjort rent og sat nogle regninger til betaling, det gør altså underværker. Men jeg er sgu også stolt af mig selv, og hvordan jeg har taklet de problemer, som lidt opstod i weekenden. At være den voksne og løse “problemerne” – som virkelig ikke var problemer, derfor jeg sætter det i gåseøjne. Det gav også mig en grund til at holde noget julehalløj hos mig, da jeg 1. gerne vil og 2. har en speciel person i mit liv som jeg gerne vil have de møder (og bonus: 3. de vil også gerne møde ham).

Der er også en anden ting der faldt på plads, som jeg nok er mest glad for… Jeg havde jo egentlig taget en beslutning om, at jeg ikke ville holde jul i år. Eller, jeg ville holde det alene. Fordi den i min familie altid bliver til noget værre stress og jeg synes egentlig bare helst det skal handle om at være sammen med familien, hygge og spise noget god mad. Jeg er pisse ligeglad med gaver, gider ikke opfinde ønsker “bare for at have noget at ønske sig”. Jeg mangler ikke noget. Jeg mangler bare at min familie kan finde ud af hvad julen egentlig handler om. Mange gange synes jeg også bare at man skal kunne gøre sådan noget her hvilken som helst tid på året, men tror ikke min tætteste familie og jeg deler samme synspunkt omkring fødselsdage og højtider, hvilket begge parter skal respektere (blamer ikke nogen her, jeg er selv dårlig til det, men det er noget jeg nu er opmærksom på).

Men jeg er sikker på at det hele nok skal gå. Og som det ser ud nu, så tror jeg også at næste år bliver anerledes, og det bliver lidt rart. Nye spændende ting der sker, jeg er utrolig spændt på fremtiden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.