Bagværk, Mit liv

Sunday Scones

Jeg er desværre blevet svært afhængig af 7-elevens scones. Det er blevet helt slemt, eftersom min kæreste bor super tæt på en, og det var blevet en lidt dårlig vane at købe en på vej til arbejde. Jeg har i lang tid haft lyst til selv at bage, fordi det jo egentlig er meget nemt at lave scones og måske en “sundere” version. Eller, nu ved jeg i det mindste hvad der er i, jeg har fx lavet dem havredrik, som også er perfekt i kaffen! Jeg er blevet lidt glad for at bage, især de her scores har næsten alle ingredienserne til, sådan er det vel med meget brød. Men når der ikke skal gær eller æg i, så er jeg lykkelig. Det gør det en del nemmere for mig, og der er meget jeg ikke rigtig kan tåle så godt, og det er rart at vide, hvad der egentlig er i det man fylder kroppen med. Den lækre scone på billedet forsvand i hvert fald rigtig hurtig. Måske jeg nu bliver afhængig af at bage dem, fordi det var virkelig utrolig nemt!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.