2018, Reklame

Lækker vin fra Vinmedmere.dk! 🍷

Jeg har været så heldig at modtaget en lækker pakke fra Vinmedmere (som indeholdte hele 3 flasker af denne vin!). Der er ikke mange der ved det, men jeg kan faktisk godt lide rødvin, fordi min præference tit er hvidvin, da det er nemmere at drikke, også at nyde et glas koldt om sommeren. Mit problem med rødvin er, at jeg ikke er særlig god til at finde ud af, hvad der passer til maden, og rødvin mener jeg tit skal hænge sammen med den mad man spiser, fordi det er sådan en kraftig smag. Men rødvin passer for mig bedre til vinter og lidt fed mad. Jeg har smagt den her i dag, og jeg er vild med den! Man kan sket ikke smage, at det er en lidt højere alkoholprocent end normalt. Jeg ejer stadig ikke pæne rødvinsglas, så det blev et alm. drikkeglas (vinmedmere har dog nogle vinglas du kan købe med, karafler eller andet opbevaring til vin, til en god pris). Vinen har fået rigtig gode anmeldelser, og det forstår jeg faktisk godt! Jeg er næsten sikker på at den ville være perfekt til blandt andet juleaften – jeg tager den i hvert fald med, når jeg skal hjem til min mor og holde jul, om ikke så mange dage.

Jeg har allerede planer om at fortælle mig kæreste, at vi altså bliver nødt til at lave noget god mad til den her vin 😅. Min kæreste og jeg drikker sjældent, men vi kan godt finde på at drikke et glas vin til noget lækker mad, som min kæreste laver til os. Jeg kan også godt lide, at det ikke er en rigtig korkprop, så den er en del nemmere at åbne, og jeg var glædeligt overrasket over vinens super lækre dybe røde/bordeaux/violette farve 😍

Pakken var også nem at hente fra posthuset, da der var hank i æsken og rum til 6 vin i én pakke – super smart! Tror dog at jeg har til rigtig lang tid i de tre flasker vin jeg har fået, men vi er jo heldigvis forskellige! Vinen er tilsendt som reklame (gave), men alle holdninger er mine egne.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.