2019

PRISVENLIGE SVØMMEBRILLER TIL VOKSNE OG BØRN

Da jeg var mindre, var det altid min mors prioritet, at vi (min søster og jeg) kom ud og rejse. Og set har været helt fra mine forældre blev skilt, den oplevelse skulle vi ikke føle at vi gik glip af, og det var også i ferierne jeg lærte at svømme. Men lige siden jeg kan huske, så har både min søster og jeg været glade for vand. Jeg husker altid, at det var vigtigt for os, at der var en pool, og gerne så stor, at der var mulighed for at dykke – vi har endda været så meget i vand på en ferie, at vi måtte tage til lægen, for at få fikset et problem jeg stadig i dag ikke er helt klar over. Jeg er som voksen ikke helt vild med vand og at dykke, fordi jeg ikke kan lide at få vand i ørene eller i næsen, og så har jeg i mange år faktisk ikke haft mulighed for at bruge dykkerbriller, fordi jeg har brugt kontaktlinser siden jeg startede i gymnasiet. Men så fandt jeg for nylig ud af, at man faktisk kan få dykkerbriller med styrke? Både langsynet og nærsynet endda. Hvordan jeg så har set Notting Hill så utrolig mange gange, og ikke tænkt mere over det, ja det skal jeg ikke kunne sige. Nogle gange tænker jeg ikke altid så langt, det må jeg indrømme. For nogle år siden ville jeg nok tænke meget over, hvordan brillerne så ud, men skidt pyt med det, de er faktisk lidt fede mange af de par jeg har kigget på, men du kan selv se mere her. Men jeg kunne da godt være fristet til at prøve at bruge poolen til andet end at slappe af ved kanten, næste gang jeg tager på en “poolferie”.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med shoppen Badehætte ⎜ alle holdninger er som altid mine egne

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.