Uncategorized

Mine mål for 2020

Der er mange der er begyndt at komme ud med deres mål for 2020. Kan godt se hvordan det er godt for en selv, at de er ude så alle kan se dem, så der er noget man kan blive holdt op på – kan man nu holde dem eller fuldføre en del af dem? Jeg er i den lykkelige situation at jeg blev gravid i oktober sidste år, så den klassiske med at skulle tabe sig, er ikke en mulighed for mig i år. Faktisk er jeg lidt ude i at jeg skal tage på, da jeg næsten er halvvejs, og kun har taget 1,5 kg på, i forhold til de 10-15kg de anbefaler. De skal nok komme, men lige nu gør det mig mega nervøs at jeg næsten er halvvejs og kun har taget så lidt på. Så et mini mål er at spise mere, eller.. spise når jeg er sulten (og det sker tit), ligemeget hvad, det er ikke nu jeg skal på kur.

Derudover har jeg nogle lidt mere spændende mål. Faktisk er målet stadig at træne, dog ikke med samme intensitet som før.. men træne skal jeg. Når vejret blive bedre skal jeg også cykle på arbejde. Og når lillemanden 💙 er kommet ud, skal jeg gå lange ture i København. Åh, hvor jeg glæder mig til barsel 😌

Et andet spændende mål for mig er at læse mere. Min kæreste og jeg har en lille “konkurrence” om hvem der læser mest, og alt er sgu sat i excel ark, sat i procenter og antal af fuldførte bøger. Vi går all-in. Men faktisk vil jeg gerne læse mere faglitteratur, blive lidt klogere på verden.

Jeg har generelt ikke så mange mål i forbindelse med nytår, da jeg har svært ved at holde det. Jeg har gjort det alt for svært for mig selv, målet har altid været at komme i form, men med årene er det blevet mindre vigtigt. Det vigtige er at jeg er glad og har energi. Og mad og træning giver mig dette. Nyder begge, skammer mig ikke når jeg “spiser for meget” (i forhold til 17-årige mig, som stadig lidt bor inde i mig, her 10 år efter).

Har i sat jer nogle mål eller går i ikke op i nytårsforsætter?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.