Mit liv

Vi går mod lysere tider

.. og derfor er jeg begyndt at gå lidt mere, efter jeg har været meget inaktiv (læs: doven), siden november måned. Jeg får ikke rigtig styrketrænet, fordi jeg ikke rigtig har energien til det, så jeg prøvet at få lidt mere “motion” ind i hverdagen.. jeg er nemlig begyndt at gå hjem fra arbejde (ja, kun hjem). Jeg har godt nok ondt i lænden og andre spændende “bivirkninger” af graviditeten der begynder at komme, men med under 4 km hjem fra arbejde, burde jeg næsten gå. Lidt af irritation over de fuldt pakkede busser om eftermiddagen i København (metro lukket, fedt!), men også fordi det er begyndt at blive lysere og jeg elsker virkelig den her tid, så det skal altså også bare nydes mens jeg kan. Jeg kommer da nok også til at gå meget efter jeg har født, men det er også med at nyde den her tid alene, før jeg har en anden hverdag, som jeg selvfølgelig også kommer til at nyde. Jeg vil gerne gå forskellige ruter hjem, fordi ellers keder det mig alt for meget. Og så bliver det spændende om jeg kan begynde at cykle på arbejde igen, når jeg ikke skal have en stram vinterjakke på…..

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.