Mit liv

Kærestehygge 🍔

Efter Lasse blev færdig med den første (og måske eneste mundtlige eksamen på kandidatuddannelsen), så skulle vi da fejre det med byens bedste burger fra Burger Bite, som ligger på Nørrebro. Det er lang tid siden vi har været der sidst, da det var helt tilbage til dengang hvor der ikke var en rigtig menu endnu, blot 4 forskellige burgere, fritter og dip. Nu har han sgu udvidet menuen og laver et par burgere mere og har nogle nye sides (mozzarella sticks ❤️). Derudover har de seriøst de bedste sweet potato fries, no lie. Jeg har aldrig været så mæt, selvom jeg tror det har meget at gøre med at jeg er gravid og lillemanden i maven er begyndt at fylde og presse lidt. Fik ikke engang spist den Ben&Jerry’s jeg havde købt, var seriøst så mæt i hele 4-5 timer! 😂 Men det var rart ikke at skulle tænke på mad, da vi ikke har været meget sammen i denne uge, så der var bare lidt kærestehygge, inden Lasse skulle arbejde om aftenen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.