Mit liv

Genbrugsfund til lillemanden

Indtil i dag, var det eneste vi havde til lillemanden i maven noget vi havde fået i gave. Så jeg havde virkelig glædet mig til selv at skulle ud og finde noget, også selvom det var i genbrug. Jeg er lidt kræsen med babytøj, eftersom jeg ikke er helt vild fan af det meste tøj til drenge, da jeg ikke er særlig stor fan af blå. Kan bedre lide jordfarver, grøn, brun, grå, beige, orange og hvad der nu er af lignende farver. Jeg er derudover også lidt nærig, men jeg fik da fundet en del, og alt – inklusiv moseskurv – fik jeg til under 600 kr. i Børneloppen Vanløse og Valby, og det er vildt fantastisk. Især moseskurven, som vi faktisk var ude i at finde via DBA, men så fandt vi den til færre penge end det vi havde set på DBA, så den kom sgu hurtigt med hjem. Vores held var så at den var kommet samme dag som vi købte den.

Nu skal jeg fokusere på nogle andre ting, fordi jeg tvivler på at vi er tæt på at være færdig med indkøb. Men det gør mig lidt mere rolig at vi har, hvad jeg mener er, de vigtigste ting klar – barnevogn, møbler, vugge og tøj. Det har nok også i virkeligheden været mine største bekymringer, men skal da nok en dag blive overrasket over, hvor meget vi egentlig mangler.

Men nu vil jeg prøve at berolige de vilde hormoner i min krop med noget is og Friends.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.