2020, Baby, Haul, Mit liv

Seneste køb til baby (og mig)

Jeg fik her i marts måned købt de sidste store ting til lillemanden. Efter mange tanker omkring hvor han skal sove om natten, fandt jeg en ret billig og fin bedside crib fra Moweo, fordi vi egentlig gerne ville have at han sov hos os, men det er bare ikke muligt med et lille soveværelse (og seng), så det her er det næstbedste, og jeg tror også at vi bliver glad for det, fordi den kan i ca. et halvt år bruges som seng, og i den tid kan vi overveje om vi skal ud og finde noget andet i stedet for, eller bare en større. Derudover har jeg også drømt lidt om at købe en hjertepude, fordi jeg er lidt bekymret for at han får flads baghoved eller andre ting der kan ske, men da jeg kiggede lidt rundt fandt jeg ud af at man kunne få en hel pude, så det valgte jeg.

Jeg har også købt nogle ting til når vi er ude, fordi jeg pludselig kom i tanke om at man også skulle have pusletaske, og der ville jeg gerne have en der minder om en rygsæk, fordi det er bedre for ryggen, og jeg er overrasket over at den næsten er billigere og pænere end de rygsække jeg kiggede på til mig selv før graviditet. Valget om at købe en bæresele er nok mere et køb til min kæreste, fordi det er noget han ønsker at kunne, men mon ikke jeg også bliver rigtig glad for muligheden. Og så havde de den i en mega flot farve, så jeg kunne ikke rigtig sige nej 🙈

Jeg har også – til mig selv mest – købt en lille barnevognstaske, til småting (slik, snacks?), og håber at den passer 😅 til mig selv har jeg også købt kommen te, fordi jeg har hørt så meget om det, og den er faktisk helt fin, så selv hvis den ikke virker (eller jeg ikke kommer til at amme), er det en te jeg sagtens ville kunne drikke flere kopper af 😊

Det har længe været lidt uvirkeligt at jeg skal være mor, men jeg er virkelig begyndt at glæde mig, og jeg er også begyndt at føle mig ret klar til at han kommer ud 🥰

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.