2020, Baby, Mit liv

THE LAST TWO MONTHS…

Det er godt nok svært for tiden overhovedet at have en idé om, hvor stor jeg er blevet, fordi jeg nu i over 2 måneder har rendt rundt i joggingbukser, fordi jeg jo bare arbejde hjemme (som så mange andre), og ikke rigtig havde behov for at tage pænere tøj på. Måske jeg skulle have gjort noget ud af mig selv nogle dage, bare for ikke at blive helt skør, men det er kun blevet til mascara to dage i løbet af de måneder jeg har arbejdet hjemme. Og når man så pludselig på sin kærestes fødselsdag, hvor der kommer gæster, skal se nogenlunde fin ud, så opdager man hvor stor man er blevet. Måske det burde havde været gået op for mig for nogle uger siden (hvor min barsel startede), hvor det at vende sig i sengen om natten pludselig blev hårdt, og det at tage et bad er træning i sig selv, og nu hvor jeg er i uge 37 og lillemanden egentlig snart er “færdigbagt”. Men nej.. jeg har virkelig været in denial i alt for lang tid 😂
Tiden som gravid har ikke lige været som jeg havde regnet med. Jeg blev jo ret hurtigt sendt hjem fra arbejde med en hjemmearbejdsplads, og det har faktisk været ret besværligt, fordi jeg skulle sidde ved vores spisebord over en lille bærbar. Endte med at sidde det meste af april måned på sofaen, hvilket også gav nogle problemer, men en del mindre end at sidde forkert ved spisebordet. Brugte mange timer på at færdiggøre alt mit inden jeg tog på barsel og endte med at være ret glad for min beslutning om at bruge mine optjente afspadseringstimer til nogle ekstra fridage før den reelle barsel startede.
Det er vildt underligt at vi snart er forældre. Tiden går hurtigt og så alligevel ikke. På nuværende tidspunkt er jeg liiidt bange for fødslen, men jeg når sikkert et punkt hvor jeg bare bliver ligeglad og bare gerne vil have ham ud, og måske de tanker kan give min kræfter til fødslen. Men på den anden side håber jeg lidt at han overrasker os og kommer et par dage før termin, men i virkeligheden venter han nok i hvert fald en uge. Men vi er faktisk klar 🥰

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.